Info

Een keur aan opdrachtgevers maakte reeds kennis met de Mentofix methode. Persoonlijke aandacht gekoppeld aan een ambachtelijke werkwijze voor zowel particulieren met bijzondere meubelwensen als bedrijven of instellingen die een inrichting-op-maat willen of architecten die een uniek interieur willen realiseren. Vanaf ontwerpfase tot finale realisering kan Mentofix ingeschakeld worden. Geen opgedrongen totaal product, maar menu gestuurde dienstverlening!


Niet alleen architecten, bedrijven en overheid zijn enthousiast over de ‘Mentofix’ werkwijze. Ook particulieren weten ons al jarenlang te vinden. Wordt er in het bedrijfsleven doorgaans van tekening gewerkt, particulieren zonder tekening maar gewapend met een ruw idee kunnen vanzelfsprekend ook bij Mentofix binnen stappen. Na een persoonlijk gesprek zetten wij uw ruwe ideeën om in een ontwerp-voorstel en zorgen we voor het plan.

- Mentofix  meubelmakerij en interieurbouw - van Utrechtweg 14 - 2921 LN  Krimpen aan den IJssel - tel  0180515204 - K .v.K. te Rotterdam 73869562 -